Alles in 1 vergelijken

Wanneer je het beste of goedkoopste alles in 1 pakket zoekt ben je hier aan het juiste adres. Met onze handige postcodecheck kun je eenvoudig vergelijken en vind je de beste aanbiedingen. Snel en eenvoudig alles-in-één vergelijken en nooit te veel betalen voor alles in 1. Vergelijken, vandaag nog overstappen en volgende maand al meteen besparen.

Alles in 1 aanbiedingen

T-Mobile Alles in 1 pakket
De eerste 3 maanden €32,50

50Mbit
download
5Mbit
upload
€47,50
per maandbudgetthuis.nl alles in 1
Aanbieding: 4 maanden vanaf €25,- p.m.

100Mbit
download
10Mbit
upload
€45,00
per maandZiggo Alles in 1 Pakket
Aanbieding: 3 maanden €39,95 p.m.

50Mbit
download
5Mbit
upload
€52,-
per maandAlles in één pakket

Alles in 1
Duizenden consumenten zijn maandelijks op zoek naar het beste of goedkoopste alles-in-1 pakket. Ze kunnen dan ook bij meeste providers een abonnement afsluiten waarmee ze snel kunnen internetten, goedkoop bellen en uiteraard televisie kijken. Met een alles in één pakket sluiten ze een contract af bij slechsts één provider waardoor ze meestal van een hoge korting kunnen genieten of in sommige gevallen een cadeau krijgen.

In Nederland zijn er verschillende aanbieders die meerdere pakketten aanbieden. Meestal kan de consument deze ook nog eens zelf samenstellen. Met één pakket kan er via de kabel, glasvezel of ADSL gebruik gemaakt woorden van drie verschillende diensten ook wel 3-in-1 abonnement genoemd. De voordelen hiervan zijn dat je voor al je vragen terecht kunt bij één provider. Als je wilt overstappen of wilt opzeggen is dit een stuk makkelijker. Je betaalt per maand nog maar 1 factuur en geen drie. Mocht er echter een storing optreden heb je het nadeel dat in de meeste gevallen alle diensten het niet meer doen.

Bij het zelf samenstellen van een alles in 1 pakket kun je nogal behoorlijk variëren. Ook kun je door middel van interactieve tv of uitzending gemist naar televisieprogramma’s kijken wanneer het jou uitkomt. Ben je voorien van televisie omdat je via satelliet kijkt en wil je geen tv in het pakket, kan je een abonnement met internet en bellen afsluiten.

Een alles in 1 abonnement brengt dus een aantal voordelen met zich mee. Bij een storing echter kan je waarschijnlijk wel geen gebruik meer maken van internet, televisie of bellen. Vergelijk de prijzen van de verschillende pakketten door gebruik te maken van onze postcodecheck. Door middel van je postcode en huisnummer kan je de aanbieders van alles in 1 vergelijken en makkelijker een keuze maken.